BEJELENTKEZÉSVissza menjél

#00000097

Megye Fejér
Típus Parasztház
Állapot Átlagos
Komfort Összkomfort
Fűtés Konvektor
Alapterület/nm 55 m2
Telek mérete 1800 m2
Szobák száma 1

Árak

Ár 8.000.000 Ft

Részletek

A festői Válban parasztház eladó

Az összkomfortos, 55 nm-es parasztház csendes utcában található.

Az egyszobás, összkomfortos 55 nm-es parasztház gázkonvektoros fűtésű , fa nyílászárókkal, ízléses fakerítéssel . Falazat 50 cm-es vályogfal, tető palaburkolat. A ház 1855-ben épült, 1980-as években, majd 1994-ben került felújításra.

Parasztház beosztása:1 szoba 30nm-es, konyha, éléskamra, fürdőszoba. Burkolat lakószobában hajópadló, konyha és éléskamra: műpadló.

A házhoz tartozik még egy nyári konyha és melléképület.

Az 1800nm-es telken dísz- és haszonkert részére, gazdálkodásra is van elegendő hely.  Ha nagyobb területre van szükség, 3600nm-re bővíthető.

Közmű: víz, elektromos áram, gáz

Fűtés: gázkonvektor

Széksfehérvári lakás beszámítható!

Vál jó infrastruktútával rendelkező település, minden fontos közintézmény, kereskedelmi egység megtalálható.

Megközelíthetőség

Vál gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező település félúton Budapest és Székesfehérvár között, mind kettőtől  40km-re található,  a Váli-völgy közepén. Jól megközelíthető az M7-es autópályán.

Környék

Az jó klímának köszönhetően a település határában gyógynövény- és bodzatermesztés, valamint szőlőtermesztés folyik. A környék a jó minőségű, kellemes asztali borairól nevezetes neszmélyi borvidékhez tartozik. Kirándulási lehetőség a festői szépségű Váli-völgybe, a Velencei-tóhoz. A környék rendkívül gazdag nagyvadakban (szarvas, őz, muflon, vaddisznó) is.

Képek
Térkép