BEJELENTKEZÉSVissza menjél

#00000048

Megye Fejér
Típus Üdülő
Állapot Átlagos
Komfort Komfort
Fűtés Egyéb
Alapterület/nm 29 m2
Telek mérete 1205 m2
Szobák száma 2

Árak

Ár 4.000.000 Ft

Részletek

Nyaraló remek panorámával

Kétszintes nyaraló Gánt-Gránáson a Vértes hegység lábánál példásan rendben tartott kerttel eladó.

A 45 nm-es, 1980-ban épült, kétszintes tégla ház pincével, erkéllyel, akár kikapcsolódásra, akár egész nyári ott lakásra alkalmas. A szabadban, nyugodt környezetben töltheti mindennapjait ebben a zártkerti ingatlanban.

Az épület áll: földszint és tetőtér
Földszint: 29,18 nm-es borospince és előkészítő, tároló rész
A tetőtérbe falépcsőn juthatunk fel.
Tetőtér: 16,8 nm-es nappali, 4,95 nm-es konyha és 3,5 nm-es fürdőszoba és egy 10,1 nm-es erkély, ahonnan pompás kilátás nyílik. Itt található még a manzárdszoba, ami hálószobának alkalmas.

Az 1205 nm-es telek termő gyümölcsfákkal, szőlővel, zöldséggel beültetett. Minden megtermelhető a területen, amire a családnak szüksége van.  A kertben egy 1000 literes vízgyűjtő tároló is rendelkezésre áll, ami alkalmas kinti zuhanyzásra és öntözésre.

Közmű: elektromos áram, víz, telekhatáron belül hálózati ivóvíz

Környék:
Gránás településrész völgyben, szép környezetben helyezkedik el, a Vértes hegység déli lábánál, Vértesi Natúrpark területén. Gránás Völgyben remek közösség lakik, közös rendezvényeket tartanak. Gránás Gánthoz tartozik, ami német nemzetiségű kisközség. A hegyekkel körbevett, gyönyörű fekvésű, tiszta levegőjű a „Vértes gyöngyszeme” közkedvelt kirándulóhely a Vértes Tájvédelmi Körzetben
. Székesfehérvártól 20 km-re, 20 percre van.

Képek
Térkép