BEJELENTKEZÉSVissza menjél

#00000137

Megye Vas
Típus Családi ház
Állapot Átlagos
Komfort Összkomfort
Fűtés Gázkazán
Alapterület/nm 179 m2
Telek mérete 9000 m2
Szobák száma 4 + 2

Árak

Ár 38.000.000 Ft

Részletek

Harmóniában a természettel

A csodálatos Őrség területén családi ház eladó

Jó választás vállalkozásra vagy falusi és agroturizmus kialakítására, de kiválóan alkalmas két generáció együttlakására is.

A kétszintes, 179 nm-es családi ház 1996-ban épült, 2004-ben bővítésre került sor. A ház jó minőségű anyagokból készült, külső burkolata rusztikus tégla, az 50 cm vastag szigeteltelésnek és a fa nyílászáróknak köszönthetően alacsony rezsi költséggel, két külön bejárattal rendelkezik.

Beosztása:

Földszint: 91nm

Fagerendás előtér, amerikai konyhás nappali kandallókályhával, éléskamra, háztartási helyiség, dolgozószoba, szoba, WC, zuhanyzó található.

 

Tetőtér: 66,5 nm

3 és fél szoba, fürdőszoba, közlekedő beépített szekrényekkel és egy szoba, ami tökéletes kuckó’elvonulásra’, békés pihenésre.

A ház déli teraszajtaján jutunk a 44 nm-es, természetes kőlappal burkolt teraszra, amelynek 13 nm-es részén a fedett terasz-szoba tavasztól őszig szolgálja a kellemes szabadtéri étkezést, a pihenést.

Közelében épített, masszív gyermek játszóhely áll, melyre a konyhából is rá lehet látni.

A déli és a nyugati falakra vadszőlő fut, melynek levelei természetes árnyékolást adnak és csökkentik nyáron a falak felmelegedését.

Melléképületek:

112 m2-es, 2001-ben fából épült csarnok épület, amelyben két vízöblítéses WC van. Tágas belső térben akár olcsó nyári szálláshely is kialakítható.

A 18m2-es felújítandó szerszámoskamrához 8m2-es tűzifatároló kapcsolódik.

A 9036 m2-es telek részben parkosított, három oldalról élő sövény határolja, déli oldalon drótkerítés.  A széles bejárati kaput villanymotor működteti.

Összközmű: elektromos áram, víz, csatorna, gáz

Fűtés: padlófűtés és falfűtés gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról. A ház jó szigetelése

miatt a fűtési költség alacsony.

Megközelítés

Az osztrák, a szlovén és a magyar határ találkozásánál található, 25 km-re Szentgotthárdtól. Hévíz-Balaton repülőtér 75 km-re található. Autóval, vonattal és autóbusszal egyaránt könnyen megközelíthető.

Környék

Számtalan a kirándulási lehetőség a sokszínű, gyönyörű Őrségi Nemzeti Parkban. Ideális túrázóknak, kerékpározóknak, vízitúrázóknak. Természeti és néprajzi értékekben gazdag terület. Az Őrségben fürdőzésre és horgászásra alkalmas tavakat, közelben pedig több termálfürdőt is találunk. Vadászati lehetőség.

Képek


Térkép